Video Of Day

Son Paylaşılanlar

VMware Workstation 9 Full

VMware Workstation 9 Full

VMware Workstation tek bir PC üzerinde eş zamanlı olarak birden fazla işletim sistemi çalışan yazılım geliştiriciler / test ve kurumsal BT uzmanları için güçlü bir masaüstü sanallaştırma yazılımıdır. Kullanıcılar tam ağ, taşınabilir sanal makinelerde Windows, Linux, NetWare, veya Solaris x86 çalıştırabilirsiniz. VMware Workstation mükemmel performans ve bu bellek optimizasyonu ve çok katmanlı yapılandırmaları yönetme yeteneği gibi gelişmiş özellikler sunuyor. Bu sanal ağ, canlı anlık, sürükle bırak ve paylaşılan klasörleri ve PXE desteği gibi temel özellikleri VMware Workstation kurumsal BT geliştiricileri ve sistem yöneticileri için en güçlü ve vazgeçilmez bir araç haline getiriyor. Yazılım geliştiriciler ve BT uzmanları dünya çapında için vazgeçilmez bir araçtır.

 "VMware Workstation"  temel özellikleri şunlardır:
>Yazılım geliştirme ve test işlemleri kolaylaştırın. Tek bir PC üzerinde sanal makineler gibi birden fazla geliştirme ve test ortamları oluşturun ve "gerçek dünya" çok katmanlı konfigürasyonları, karmaşık ağlar ve birden fazla işletim sistemi ve tek bir makinede uygulamaları test etmek için kullanabilirsiniz.
 > Ekip işbirliği geliştirin. Taşınabilirlik ve VMware Workstation yeni özellikleri ile birleştiğinde sanal makinelerin donanım bağımsız özellikleri, kullanıcıların kolayca riski olmadan geliştirme ortamları ve önceden paketlenmiş test yapılandırmaları paylaşmanızı sağlar ve aynı zamanda kalkınma ve QA arasında işbirliğini kolaylaştırır.
 > BT profesyonellerinin verimliliğini artırın. Sistem yöneticileri ve diğer kurumsal BT uzmanları bir üretim ortamında fiziksel PC veya sunucularda önce dağıtım için sanal makinelerde yeni uygulamalar, uygulama güncellemeleri, ve işletim sistemi yamaları dahil olmak üzere yazılım, test etmenize olanak sağlar. BT masası departmanları onları daha hızlı bir şekilde sorunları gidermek için son kullanıcı yapılandırmaları bir sanal kütüphane oluşturmak ve başvuruda bulunabilir yardımcı olur.
BOYUT: 442 MB
SIKIŞTIRMA: RAR
TARAMA: nod32 / DURUM TEMİZ
ALTERNATİF LİNK