Video Of Day

Son Paylaşılanlar

Microsoft Office 2013 Kurulumu

Microsoft Office 2013 Kurulumu Resimli Anlatım

Kendi bilgisayarımda Türkçe dil versiyonunu kurup kullanmaktayım ve kurulum aşamasında aldığım ekran görüntüleri aşağıdadir... :

İndirdiğimiz sıkıştırılmış dosyayı winrar programı yardımıyla bilgisayarımızda herhangi bir klasöre veya yeni oluşturduğumuz bir klasöre çıkartıyoruz.İndirilen dosyayı açtıktan sonra setup dosyası ile kurulumu başlatıyoruz ve program bilgisayarımızı denetliyor.


1.aşamadaki işlem bitince karşımıza çıkan yeni ekranda eğer standart bir kurulum istiyorsak " SİMDİ YÜKLE " ye  tıklatıyoruz ve kurulum devam ediyor.


Bilgisayarınızın donanımına bağlı olarak bir müddet sonra kurulum bitiyor ve aşağıdaki ekranla karşılaşıyoruz ve " KAPAT " ı tıklıyoruz.


Kurulum tamamen bitirilmesi için ise bilgisayarı baştan başlatmamız isteniyor,gerekiyor ve bizde bilgisayarı aşağıdaki yeni çıkan ekranda " EVET " i tıklıyarak baştan başlatıyoruz.


Bilgisayarımız tekrar açıldığında ise indirdiğimiz dosyanın içinde klasörde mevcut olan aktivasyon programı " KMSnano_setup.V24" isimli dosyayı sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırıyoruz.Bu programı çalıştırmadan önce kullanıyorsanız antivirüs programınızı ( bazı programlar için ) kapatıyoruz.Programın amacı kurulu programı tam sürüm yapma,aktivasyonunu tamamlama olduğundan bazı antivirüs programları virüs olarak algılayabiliyor.Programı açtığımızda,çalıştırdığımızda ise programın kurulumuna başlarken bizden şifre istiyor bu şifrede yine programın bulunduğu klasördeki " KURULUM " dosyasında mevcut aşağıdaki resimde de görebilirsiniz.Bu kurulum açıklamasında bulunan şifreyi kopyalayıp boş alana yapıştırıyoruz ve biz başka hiçbirşey yapmadan program otomatik olarak kurulumu yapılıp aktivasyon işlemi gerçekleştiriyor.




Alttaki resimlerde ise aktivasyon programı kurulumu bittikten sonra çalıştırdığım word ve excel programlarının aktivasyon durumlarını görebilirsiniz


BAŞARILI BİR KURULUM GERÇEKLEŞTİRDİNİZ.
BİR BAŞKA ANLATIMDA GÖRÜŞMEK ÜZERE ESEN KALIN...